Rólunk

A mi életünkben is eljött a csoda. Megszületett az első gyermekünk. Mint minden szülő, mi is igyekeztünk a családi fészket, azon belül a babaszobát, szívünk összes szeretetével kialakítani. Szerettünk volna valami mást, valami egyedit…

…így született meg kisfiunknak a Fáni fiú kék-szürke szett, amely nagy kedvence lett. Még emlékszem, ahogy hosszasan nézegette az ágy rácsaihoz rögzített állatkákat, majd beszélt is hozzájuk. Mi pedig nem győztünk betelni a látvánnyal. Megérte az egyedi design!

Azóta már többféle egyedi szettet és kiegészítőt terveztünk nagy sikerrel.

A sablonjainkat, szabásmintáinkat magunk rajzoljuk, majd varrjuk meg a termékeinket a lehető legnagyobb precizitással, odafigyeléssel. Tesszük ezt mindazért, hogy az Ön babája a lehető legkellemesebb környezetben tölthesse el mindennapjait. Az elkészült szettek, díszek baba-barátok, puhák és vidámságot sugároznak.

Bízunk benne, hogy Önöknek is elnyeri majd a tetszését valamennyi elkészült portékánk!

Mi nem az óriáscég vagyunk, akinél halomban állnak az árucikkek, hanem az a manufaktúra vagyunk, ahol az Ön egyedi kéréseit, a kreativitásunkat felhasználva megvalósítjuk.

Termékeinket 100% pamutból készítjük, vagy lenvászonból a természetesség jegyében. Igyekszünk népszerű, divatos anyagokat is felhasználni, mint a minky polyester.

Amennyiben valamelyik termékünkhöz hasonlót keres, de más színben, úgy azt is elkészítjük szeretettel. Keressen minket! Írjon nekünk, vagy hívjon minket!

Kellemes időtöltést, jó nézelődést és gondtalan babavárást, babázást kívánunk!