„Egyediség, kreativitás, minőség.”

A mi életünkben is eljött a csoda. Megszületett a kisfiunk. Mint minden szülő, mi is igyekeztünk a családi fészket, azon belül a babaszobát, szívünk összes szeretetével kialakítani. Szerettünk volna valami mást, valami egyedit…

…így született meg kisfiunknak a Fáni fiú kék-szürke szett, amely nagy kedvence lett. Még emlékszem, ahogy hosszasan nézegette az ágy rácsaihoz rögzített állatkákat, majd beszélt is hozzájuk. Mi pedig nem győztünk betelni a látvánnyal. Megérte az egyedi design!

Azóta már többféle egyedi babaszoba szettet és kiegészítőt terveztem nagy sikerrel.

A Babaszobadivat fő profilja a babafészek készítés. Büszkén írhatom, hogy a mi kis műhelyünkből kerültek ki az első XXL-es, óriás babafészkek. Folyamatosan készülnek különleges, egyedi darabok is.

Az elvem az, hogy „válassz egy neked tetsző babafészket és hangolj hozzá mindent: a rácsvédőt, a babatakarót, a szoptatós párnát, a babapárnát, a kiságyra helyezhető zsebes tárolót, a babakifogót stb.!”

Több éves tapasztalataimat felhasználva a szabásmintákat magam tervezem, majd magam varrom meg a termékeinket a lehető legnagyobb precizitással, odafigyeléssel. Teszem ezt mindazért, hogy a pici babáitok a lehető legkellemesebb környezetben tölthessék el mindennapjaikat. Az elkészült babafészkek, szettek, díszek baba-barátok, puhák és vidámságot sugároznak.

Bátran fordulj hozzám az egyedi kérésed esetén is! Az elképzeléseidet a kreativitásomat és szaktudásomat felhasználva valósítom meg.

Termékeink 100% pamutból készülnek, vagy waffle/darázsszövet anyagból a természetesség jegyében. Igyekszünk népszerű, divatos anyagokat is felhasználni, mint a velvet, a dupla géz, vagy a minky polyester.

Amennyiben valamelyik termékünkhöz hasonlót keresel, de más színben, méretben, úgy azt is elkészítjük szeretettel. Keress minket! Írj nekünk, vagy hívj minket!
Kellemes időtöltést, jó nézelődést és gondtalan babavárást, babázást kívánok!

Tatárné Kovács Marianna - a www.babaszobadivat.hu megálmodója