Rólunk

A mi életünkben is eljött a csoda. Megszületett az első gyermekünk. Mint minden szülő, mi is igyekeztünk a családi fészket, azon belül a babaszobát, szívünk összes szeretetével kialakítani. Szerettünk volna valami mást, valami egyedit…

…így született meg kisfiunknak a Fáni fiú kék-szürke szett, amely nagy kedvence lett. Még emlékszem, ahogy hosszasan nézegette az ágy rácsaihoz rögzített állatkákat, majd beszélt is hozzájuk. Mi pedig nem győztünk betelni a látvánnyal. Megérte az egyedi design!

Azóta már többféle egyedi babaszoba szettet és kiegészítőt terveztünk nagy sikerrel.

Több éves tapasztulatunkat felhasználva a szabásmintáinkat magunk tervezzük, majd magunk varrjuk meg a termékeinket a lehető legnagyobb precizitással, odafigyeléssel. Tesszük ezt mindazért, hogy a pici babáitok a lehető legkellemesebb környezetben tölthessék el mindennapjaikat. Az elkészült babafészkek, szettek, díszek baba-barátok, puhák és vidámságot sugároznak.

Mi az a családi manufaktúra vagyunk, ahol az egyedi kéréseket, a kreativitásunkat és szaktudásunkat felhasználva valósítjuk meg.

Termékeinket 100% pamutból készítjük, vagy waffle/darázsszövet anyagból a természetesség jegyében. Igyekszünk népszerű, divatos anyagokat is felhasználni, mint a dupla géz, vagy a minky polyester.

Amennyiben valamelyik termékünkhöz hasonlót keresel, de más színben, méretben, úgy azt is elkészítjük szeretettel. Keress minket! Írj nekünk, vagy hívj minket!
Kellemes időtöltést, jó nézelődést és gondtalan babavárást, babázást kívánok!

Tatárné Kovács Marianna - a www.babaszobadivat.hu megálmodója